Nový pořadatel kurzu paličkování v Jiřetíně pod Jedlovou

Dnešního dne 11. 3. 2020 došlo k dohodě s novým pořadatelem a pokračovatelem pobytových setkání paličkování v Jiřetíně pod Jedlovou.

Ceskakrajka.cz a Pavlína Šafusová od výše uvedeného data již nejsou organizátorem těchto setkání.

Nový kontakt pro získání informací je kurzpalickovani@seznam.cz případně pro upřesnění domanjova@volny.cz

Děkuji všem krajkářkám a krajkářům za milá setkávání, inspiraci, posuny v krajkářském řemesle a zejména s pomocí zviditelnění tohoto řemesla pro širokou i neodbornou veřejnost. Jedno desetiletí je uzavřeno. Otevírá se nyní nová kapitola rozvoje krajkářských dovedností nás všech.

Děkuji Ivance Domanjové za její energii, dovednosti a lidský um, který nám předávala, bude v něm pokračovat. Já se s organizováním kurzů v této podobě loučím a přeji všem ještě mnoho skvostných krajek a setkání.

Děkuji také všem lektorům, kteří se za celou dobu s námi potkávali a předávali nám své dovednosti s velikou láskou a otevřeným srdcem. A že jich byla celá řádka, ještě jednou, veliké díky.

Děkuji také úplně všem, kteří se byť jen nakrátko s námi potkali, sledovali nás, fandili nám, či nás podporovali a spolupracovali. Je nás stovky a za to jsem ráda.

Skvělá nová část ještě neobjeveného krajkářského světa je před námi, objevujte společně či samostatně, buďte tvůrci. Mějte skvělé dny plné radosti.

Tak pravá přes levou! 

Pavlína

Příspěvek byl publikován v rubrice Hlavní strana. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *