Tolštejnské krasodění 2015 – kurz paličkování s Ivankou Domanjovou – ukončeno

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJste krajkářky začátečnice? Neumíte si vymyslet vlastní krajku? Pokud si přece jen něco nakreslíte, nedokážete kresbu upaličkovat? Umíte pouze plátno, polohod a řetízek?

Super, nám to stačí….

Při letním setkání v Jiřetíně pod Jedlovou jsme pro vás připravily několikadenní pobytové kurzy. Společně si pohrajeme s nápadem, s technikou, s barvou i s dalšími záludnostmi krajky.

A co je tedy pro vás připraveno?

Kurz (7. – 9. srpna 2015) s názvem KRAJKA, RUČNÍ PAPÍR A FOTOGRAFIE

je určený pro podobnou skupinu. Tedy pro začátečnice, které nechodí do žádného kurzu, nemají odborné vedení a bojí se pustit do samostatné práce. Společně vykouzlíme malé jednoduché kraječky, které doplníme o podklad z ručního papíru nebo fotografie, abychom s pomocí velmi jednoduchých pomůcek vytvořily vzájemně propojené a ucelené dílko. I pro vás platí stejné podmínky pro účast, tedy včas vyplněná přihláška a v termínu odeslaná platba.

Nejste začátečnice a umíte i navrhovat? Poradíte si s barvou, strukturou krajky a umíte i lístky a hezké zakončení?  I pro vás s radostí najdeme místečko pro stojan s herdulí, protože obě vypsaná témata jsou naprosto pro každého.

Pro toho, kdo se umí usmívat. To je totiž jediná povinná dovednost, kterou naprosto a bez výhrad požadujeme … 

Podrobné informace zde nebo pište na e-mail.

Těší se na Vás Ivanka a Pavlína 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hlavní strana, Malé krasodění 2015 - Hrátky, Malé Krasodění 2015 - hudba, Paličkování, Tolštejnské krasodění 2015. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *