Setkání s hejtmanem Karáskem, 1.5.2012

V letošním roce jsme opět dostaly možnost předvádět paličkování a ruční šití patchworku v Seifhennersdorfu, ta ale pro letošek zůstává z naší strany nevyužita. Vše probíhá venku. Podívejte se, jaký byl loňský ročník a případně si na trhy udělejte výlet.

1. květen 2011 – V areálu Dětského rekreačního střediska KiEZ Seifhennersdorf  Rodinné slavnosti s hejtmanem Karáskem proběhly v loňském roce slavnosti, jejichž součástí byl také trh, zaměřený  na prodej domácích  a přírodních produktů a především na ukázku starých a ručních řemesel. Za velkého zájmu přihlížejících jsme předváděly paličkování, tkaní jednou nití, frivolitky, ruční šití patchworku. Získaly jsme pozvání na příští rok, takže kdo nebyl, má za rok šanci účastnit se této hojně navštěvované akce. Děkuji Pavle, Hance a Janě za aktivní účast a skvělý pohodový slunečný den. Fotogalerie. Co o nás píše www.nasedecinsko.cz

Příspěvek byl publikován v rubrice Paličkování, Patchwork, Výstavy, pozvánky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *