Tiffany – kurz, volná místa

Kurz Tiffany pro všechny, kteří mají zájem tvořit ze skleněných dílků vitráže hobby technikou Tiffany, i pro ty kteří mají chuť pustit se do náročnějších obrazců či vytvořit si lampu.

Na kurz Tiffany v roce 2014 se můžete hlásit již nyní, v přípravě.

Aktuální datum semináře sledujte vpravo v Kalendáři. Kurz je určen začátečníkům i pokročilým. Materiál pro začátečníky je k dispozici v místě konání.

Kurz je 3 hodinový, nutné jsou přihlášky předem, počet míst omezen na 6 osob, cena 240,- Kč/kurz = lektorné. Materiál není v ceně, lze zakoupit na místě, pomůcky jsou k dispozici. Počet navštívených kurzů si volíte sami, platíte pouze navštívené kurzy.

Setkání probíhají v objektu Střelnice ve Varnsdorfu, ulice B. Němcové 476, levý vchod, přízemí, druhé dveře vlevo – klubovna.

Pokročilí zájemci si mohou začít vyrábět lampu – nutné je přinést si vlastní materiál – polystyrenovou formu (pro začátek je nejvhodnější 30 cm), rozkres odpovídající velikosti formy, odpovídající velikost kapny (vhodná 7 cm), opálové sklo ( na kurzu je k dispozici omezený sortiment skel), měděnou samolepicí pásku dle síly skla (vhodná je 4,8; 5,2 nebo 5,7 černá, stačí jedno balení), cca 0,75 kg cínu (částečně je k dispozici na kurzu).

Pájky, bruska a další potřebné pomůcky jsou na kurzu k dipozici, kdo má vlastní pomůcky, může si je přinést s sebou.

Můžeme se na setkání domluvit a potřebný materiál objednat společně.

Příspěvek byl publikován v rubrice Tiffany. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *