Líbí se Vám panenky a paličkování? Fotogalerie

EMA DESTINOVÁPřáníčka V.

Krajky Ivana Domanjová – první dvě fotografie

Fotografie Hany Červové a Radky Hrubanové z kurzu paličkování s tématem Panenky.
Přihlašování ukončeno.

Zkuste Malé Krasodění! www.kudyznudy.cz U nás se ještě můžete přihlásit na kurzy na Malém Krasodění, které proběhne 6. – 9. 8. 2014 v Jiřetíně pod Jedlovou.  Určeno začátečníkům i pokročilým. Paličkování povede lektorka Ivanka Domanjová, pletení z pedigu Jindra Tůmová a práci u kahanu Marcela Růžičková. Bydlíme, spíme i pracujeme v jednom objektu, žádné dlouhé přecházení, u nás je domácí pohodlí, a kdo miluje výlety, může si jich bohatě užít. Nutné je přihlásit se předem na safusova@ceskakrajka.cz nebo tel.: 723 567 202.  Téma paličkování: Panenky z krajky. Nejen dle podvinků, které budou k zakoupení na místě, možnost kombinace materiálů, např. s ručním papírem. Nevozte podvinky HLAV, ty se zhotovovat NEBUDOU! a výjimky nejsou udělovány. Pedig: Vezměte si šídlo nebo jehlici na pletení, kleště na štípání pedigu, pracovní oděv, ručník. Kdo si bude chtít udělat opletek na láhev např. od vína, vezměte si ji s sebou, vhodná je i zavařovačka. Materiál není v ceně kurzu, je pro Vás ale na místě k dispozici k zakoupení. Zpracování skleněných tyčinek nad kahanem, tvorba lístků, kytiček, drobných komponentů ze skla: U kahanu si vytvoříte skleněné komponenty na kantalový – ocelový drát. Vznikají lístečky, vrtulky, kuličky a podobně. Z těchto komponentů lze svázat kytičku či věneček vázacím drátem, nebo vytvořit náušnice, přívěsek, šperk. Dále se jednotlivé komponenty dají aplikovat jako drobný detail např. do prostorové krajky, do suchých vazeb. Výuka: středa 14 – 18 hodin, čtvrtek – sobota 9-12, 14-18 hodin, celkem 25 hodin

  • Připravily jsme SPECIÁLNÍ prodloužený víkend, začneme ve středu a pracovat budeme až do soboty večer, kdy se můžete rozjet domů, pobýt do neděle nebo si prodloužit pobyt ještě Tolštejnským krasoděním 2014 od 11. do 17. srpna.
  • Na Tolštejnské krasodění 2014 je však nutné se přihlásit zvlášť.

Cena kurzu: 1250 Kč (obsahuje lektorné a organizační náklady, neobsahuje stravu, bydlení, cestovné a materiál, který bude na místě v omezeném množství k zakoupení), při zkráceném pobytu nelze cenu krátit. Strava, bydlení a spotřebovaný materiál – hrazeno zvlášť:

  • snídaně 30 Kč, oběd 70 Kč, večeře 50 Kč (studená formou obloženého talíře)
  • nocleh 230 Kč / osobu /noc (Penzion Dcer božské lásky Jiřetín pod Jedlovou, bydlení a strava je ve stejném objektu, ve kterém kurzy probíhají)
  • spotřebovaný materiál a podvinky jsou hrazeny u lektorek na základě skutečné spotřeby
  • podmínkou účasti není čerpání stravy či bydlení, na kurz lze dojíždět

Platbu zasílejte na účet 191343208/0300 ČSOB, do kurzu bude přijat ten, který provede platbu do 21. 7. 2014 NEZAPOMEŇTE SI PŘEZŮVKY, lůžkoviny jsou k dispozici, na pokojích Vás čekají povlečené postýlky, vhodné je si vzít s sebou i prodlužovák a lampičku. Velké vaření není v domě, kde bydlíme možné, lze si uvařit kávu, čaj či zalít si polévku – pokud si ovšem přivezete své vlastní zdroje, jednu rychlovarku máme k dispozici. V blízkosti jsou prima restaurace a výborná cukrárna.

  • Prosím nevozte s sebou zvířata, děkuji.
  • Kurzy a pobyt na kurzech nejsou vhodné pro děti do 15 let.
Příspěvek byl publikován v rubrice Hlavní strana, Malé Krasodění 2014 - paličkování, Paličkování, Pedig, Podvinky, Rukodělné kurzy, Víkendové kurzy, Víkendový kurz pedigu. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *