Pojďte s námi vytvořit Jiřetínské REKORDY, ukončeno

Historicky poprvé se v Jiřetíně pod Jedlovou 18. srpna 2012 se budou měřit REKORDY.

Připojte se k nám a přijeďte, přijďte, přiběhněte… na celodenní řemeslné trhy u náměstí.

1. rekord v patchworku „Babiččina zahrádka“

Mezi 10 a 14 hodinou budeme sešívat již předem připravené a Vámi donesené jednotlivé kytičky „Babiččiny zahrádky“. Sčítat budeme kytičky, ve 14:30 hodin bude vyhlášený počet a stanoven dosažený REKORD.

POZOR! velikost kytičky je větší, než šijete standardní velikost. Základna naší kytičky = velikost strany šestiúhelníku je 3,5 cm po sešití. Nezapomeňte tedy přidat látku na záševky, aby konečná velikost základny šestiúhelníku byla opravdu 3,5 cm.

Z kytiček bude sešita deka /deky a darovány. Kytička Vám tedy nebudou vráceny, prosíme Vás o jejich darování. Vezměte s sebou jehly a nitě, každý si může přišít své kytičky sám.

2. rekord v paličkování „Babiččina palička“

Mezi 14 a 16 hodinou budeme paličkovat na svých herdulích a se svými pomůckami s přineseným podvinkem. Krajku můžete mít rozpracovanou. Měřit REKORD budeme mezi 14 a 15 hodinou, měřit budeme počet paličkujících osob na jednom místě v tomto čase.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hlavní strana, Tolštejnské krasodění 2012, Týdenní kurzy. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *